سیاسی

رایزنی تلفنی وزرای خارجه عمان و امریکا درباره منطقه

وزرای خارجه عمان و امریکا در تماسی تلفنی درباره آخرین تحولات منطقه و تلاش‌ها برای کاهش تنش و مهار پیامدهای آن گفت‌وگو کردند.

میدل ایست نیوز: بدر بن حمد البوسعیدی وزیر خارجه عمان امروز در تماس تلفنی با مارکو روبیو وزیر خارجه امریکا درباره آخرین تحولات منطقه و تلاش‌ها برای کاهش تنش و مهار پیامدهای آن گفت‌وگو کرد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عمان، دو طرف در این تماس تلفنی درباره آخرین تحولات منطقه و روندهای شتابان جاری تبادل نظر کردند و دیدگاه‌های خود را درباره تلاش‌های دیپلماتیک برای کاهش سطح تنش، مهار پیامدهای آن و فراهم کردن زمینه برای ادامه تلاش‌های دیپلماتیک و رسیدگی به مسائل حل‌نشده با هدف تقویت امنیت و ثبات منطقه به اشتراک گذاشتند.

وزراى خارجه عمان و امریکا همچنین شماری از پرونده‌های منطقه‌ای و مسائل مورد اهتمام مشترک را بررسی کردند.

در بخش دیگری از این تماس، دو طرف بر اهمیت تقویت همکاری‌های موجود میان عمان و امریکا، توسعه منافع متقابل و ادامه رایزنی و هماهنگی از طریق کانال‌های ارتباطی میان دو کشور دوست که به تقویت روابط دوجانبه و تلاش‌ها برای تحکیم امنیت و ثبات در سطوح منطقه‌ای و جهانی کمک خواهد کرد، تاکید کردند.

منبع
خبرگزاری رسمی عمان

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × یک =

دکمه بازگشت به بالا