سیاسی

مصر: امنیت عربستان بخش جدایی‌ناپذیر از امنیت ماست

مصر با انتشار بیانیه‌ای رسمی، حملات انجام‌شده به ریاض را به شدیدترین لحن ممکن محکوم کرد و آن را نقض آشکار قوانین بین‌المللی و حاکمیت عربستان دانست.

میدل ایست نیوز: در پی تداوم حملات انصار الله به عربستان از جمله ریاض پایتخت این کشور، وزارت امور خارجه مصر این اقدامات را نوعی تشدید تنش خطرناک در جهت بی‌ثبات کردن منطقه خواند.

به گزارش الاهرام، جمهوری عربی مصر حملاتی را که صبح امروز، ریاض پایتخت عربستان سعودی را هدف قرار داد، به شدیدترین عبارت‌ها محکوم کرد.

وزارت خارجه مصر با انتشار بیانیه ای این اقدامات را تجاوزی آشکار به امنیت و ثبات این کشور برادر و کل منطقه و نیز نقض صریح قواعد و احکام حقوق بین‌الملل و نوعی تنش‌آفرینی خطرناک برشمرد که به افزایش دامنه بی‌ثباتی در منطقه می‌انجامد.

مصر ضمن اعلام مخالفت قاطع خود با هرگونه تلاش برای خدشه‌دار کردن امنیت و حاکمیت پادشاهی عربستان، بر همبستگی کامل خود با این کشور و حمایت از هرگونه اقدامی که برای حفظ ثبات و امنیت خود اتخاذ می‌کند تأکید و اعلام کرد: امنیت عربستان و امنیت مصر، یک کل واحد و جدایی‌ناپذیر است.

منبع
الاهرام

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 3 =

دکمه بازگشت به بالا