سیاسی

سخنگوی وزارت خارجه امریکا: موضوع ایران در مرحله‌ای بسیار حساس قرار دارد

سخنگوی وزارت امور خارجه امریکا، ضمن بسیار حساس خواندن رایزنی‌های جاری با تهران، از آمادگی دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور برای دستیابی به توافق با ایران خبر داد.

میدل ایست نیوز: سخنگوی منطقه‌ای وزارت امور خارجه ایالات متحده در گفت‌وگو با شبکه الجزیره تأکید کرد: رایزنی‌ها و گفت‌وگوها با ایران در حال حاضر در مرحله‌ای بسیار حساس قرار دارد.

به گزارش الجزیره، وی با اشاره به مواضع رئیس‌جمهور امریکا افزود: دونالد ترامپ در صورتی که دیپلماسی به یک توافق ملموس منجر شود، کاملاً نسبت به آن با حالتی باز برخورد خواهد کرد و آمادگی دارد تمام موضوعات مرتبط با پرونده ایران را مورد بررسی قرار دهد.

این مقام امریکایی با ادعای اینکه حکومت ایران برای چند دهه منبع اصلی بی‌ثباتی و تهدیدی برای حاکمیت کشورهای منطقه بوده است، یادآور شد: رئیس‌جمهور ترامپ نشست اخیر با طرف‌های ایرانی را مثبت ارزیابی کرده و گزینه‌ای روشن و مشخص پیش روی آن‌ها قرار داده است.

در همین حال، سخنگوی وزارت خارجه امریکا تصریح کرد: واشنگتن تحت هیچ شرایطی سناریویی را که در آن ایران بخواهد نحوه رفت‌وآمد و کشتیرانی در تنگه هرمز را تعیین یا محدود کند، نخواهد پذیرفت.

سخنگوی وزارت امور خارجه در بخش دیگری از اظهارات خود به بحران داخلی سودان اشاره و تصریح کرد: نه ارتش سودان و نه نیروهای پشتیبانی سریع، هیچ‌گونه تعهد جدی برای برقراری آتش‌بس و پایان دادن به جنگ نشان نداده‌اند.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × پنج =

دکمه بازگشت به بالا