سیاسی

المشاط خروج نیروهای امریکایی و خارجی از عراق را تبریک گفت

رئیس شورای عالی سیاسی یمن در پیامی خروج نیروهای امریکایی و خارجی از عراق را به جمهوری عراق تبریک گفت.

میدل ایست نیوز: مهدی المشاط رئیس شورای عالی سیاسی یمن در پیامی خروج نیروهای امریکایی و خارجی از عراق را به جمهوری عراق تبریک گفت و آن را دستاوردی تاریخی و بزرگ و پیروزی ملی توصیف کرد.

به گزارش المسیره، المشاط گفت که این دستاورد پس از بیش از دو دهه اشغال، سلطه و مداخله خارجی و در پی سرکوب مردم عراق، ایجاد فتنه و غارت منابع این کشور حاصل شده است.

وی افزود که این گام تاریخی، نتیجه ایستادگی، مقاومت و فداکاری‌های گسترده مردم عراق و تاکیدی بر حق این کشور برای برخورداری از حاکمیت و استقلال است.

رییس شورای عالی سیاسی یمن همچنین از فداکاری‌های مردم عراق برای آزادی و کرامت این کشور قدردانی و به شهدا، مجروحان و نیروهای مقاومت عراق ادای احترام کرد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − یک =

دکمه بازگشت به بالا