سیاسی

ارتش اسرائیل: از هفتم اکتبر 2023 تاکنون به حدود 100 هزار هدف حمله کرده‌ایم

سخنگوی ارتش اسرائیل اعلام کرد، از زمان حمله 7 اکتبر 2023 حماس به اسرائیل، ارتش اسرائیل حدود 100 هزار هدف را مورد حمله قرار داده است. از این تعداد 65 هزار هدف در نوار غزه، 28 هزار هدف در لبنان و سوریه، 4500 هدف در ایران و 80 هدف در یمن بوده‌اند.

میدل ایست نیوز: ارتش اسرائیل اعلام کرد از هفتم اکتبر 2023 تاکنون به حدود 100 هدف حمله کرده است که 28 هزار هدف در لبنان و سوریه بوده‌اند.

به گزارش النشره، ایلا واویه سخنگوی ارتش اسرائیل اعلام کرد، از زمان حمله 7 اکتبر 2023 حماس به اسرائیل، ارتش اسرائیل حدود 100 هزار هدف را مورد حمله قرار داده است. از این تعداد 65 هزار هدف در نوار غزه، 28 هزار هدف در لبنان و سوریه، 4500 هدف در ایران و 80 هدف در یمن بوده‌اند.

به گفته این سخنگو، در کرانه باختری رود اردن نیز حدود 45 هزار نفر بازداشت و بازجویی شدند و بیش از 3800 ابزار جنگی و بیش از 45 میلیون شیکل پول که به تامین مالی تروریسم اختصاص یافته بود، مصادره شد.

منبع
النشره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − 6 =

دکمه بازگشت به بالا