سیاسی

رایزنی تلفنی اردوغان و پوتین درباره تحولات منطقه و امنیت کشتیرانی

رئیس‌جمهور ترکیه، در گفت‌وگوی تلفنی با همتای روسی خود ضمن بررسی روابط دوجانبه و آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، بر اهمیت امنیت دریانوردی تاکید کردند.

میدل ایست نیوز: در جریان رایزنی تلفنی رجب طیب اردوغان و ولادیمیر پوتین رؤسای جمهور ترکیه و روسیه درباره پرونده‌های حساس منطقه‌ای، آنکارا بار دیگر آمادگی خود را برای ایفا نقش میانجی در حل‌وفصل مناقشه اوکراین اعلام کرد.

به گزارش آناتولی، بر اساس اعلام نهاد ارتباطات ریاست‌جمهوری ترکیه، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، امروز در تماسی تلفنی با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، به بررسی ابعاد مختلف روابط دوجانبه و مهم‌ترین موضوعات منطقه‌ای و بین‌المللی مورد علاقه و اهتمام طرفین پرداخت.

رئیس‌جمهور ترکیه در این گفت‌وگو با اشاره به اهمیت حفظ امنیت و ایمنی دریانوردی در پهنه آبی دریای سیاه، تصریح کرد: کشورش آمادگی دارد تا به منظور ازسرگیری ارتباطات و آغاز فرایند گفت‌وگو میان روسیه و اوکراین، نقش‌آفرینی نماید و کمک‌های لازم را ارائه دهد.

منبع
آناتولی

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 + هشت =

دکمه بازگشت به بالا