سیاسی

تشکر نتانیاهو از ترامپ و روبیو به علت تحریم دیوان کیفری بین‌المللی

نخست وزیر اسرائیل که تحت تعقیب دیوان کیفری بین‌المللی است، از رئیس جمهور و وزیر خارجه امریکا به علت تحریم این نهاد بین‌المللی قدردانی کرد.

میدل ایست نیوز: بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل، امروز جمعه از دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا و مارکو روبیو وزیر خارجه این کشور، به علت اعمال تحریم علیه دیوان کیفری بین‌المللی قدردانی کرد.

به گزارش روسیا الیوم، نتانیاهو در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: از ترامپ و روبیو به‌خاطر اتخاذ تصمیمی بسیار مهم برای اعمال تحریم علیه دیوان کیفری بین‌المللی سپاسگزارم. از رهبری شما در این زمینه قدردانی می‌کنم.

نتانیاهو این نهاد بین‌المللی را «نهادی سیاسی» توصیف کرد که تهدیدی مرگبار برای کشورهای دموکراتیکِ پایبند به قانون در سراسر جهان و همچنین اصل حاکمیت ملی به شمار می‌رود.

روبیو در بیانیه‌ای اعمال تحریم‌ها علیه دیوان کیفری بین‌المللی را اعلام کرد و گفت: ترامپ هرگز اجازه نخواهد داد که دیوان کیفری بین‌المللی امریکایی‌ها را محاکمه کند.

نتانیاهو به اتهام ارتکاب جنایت جنگی در نوار غزه تحت پیگرد دیوان کیفری بین‌المللی است و حکم بازداشت بین‌المللی برای او صادر شده است.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 3 =

دکمه بازگشت به بالا