سیاسی

رایزنی فؤاد حسین و تام باراک درباره درگیری‌های کنونی در منطقه

وزیر امور خارجه عراق و فرستاده رئیس جمهور امریکا در امور عراق و سوریه دیدار و درخصوص تحولات اوضاع در منطقه و درگیری‌های کنونی و بازتاب آن بر امنیت و ثبات عراق و کشورهای منطقه تبادل نظر کردند.

میدل ایست نیوز: فؤاد حسین وزیر امور خارجه عراق روز شنبه در شهر استانبول ترکیه با تام باراک فرستاده ویژه رئیس جمهور امریکا در امور عراق و سوریه دیدار کرد.

براساس بیانیه وزارت امور خارجه عراق، دو طرف درباره روابط دوجانبه میان عراق و امریکا طی مرحله کنونی در سایه پایان مأموریت ائتلاف بین‌المللی در عراق و چشم اندازهای همکاری میان دو کشور طی مرحله آتی رایزنی کردند.

طرفین درخصوص تحولات اوضاع در منطقه و درگیری‌های کنونی و بازتاب آن بر امنیت و ثبات عراق و کشورهای منطقه تبادل نظر کردند.

فؤاد حسین و تام باراک پیرامون وضعیت مالی و اقتصادی عراق و تحولات مرتبط با قیمت ارز در عراق گفت‌وگو کردند.

وزیر امور خارجه عراق و فرستاده دونالد ترامپ در امور عراق و سوریه بر اهمیت تداوم ارتباط و رایزنی و دیدارهای مشترک در راستای تقویت روابط دوجانبه تأکید کردند.

آنها درباره مسائل دارای اهمیت مشترک تبادل نظر کردند.

منبع
وزارت امور خارجه عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + 20 =

دکمه بازگشت به بالا