نجات دو مسئول سابق عراقی از دست آدمربایان و کشف مقداری زیادی سلاح در بغداد
سازمان امنیت ملی عراق اعلام کرد دو مسئول سابق عراقی را از دست ربایندگانشان نجات داده و 8 متهم را که وابسته به یک گروه مسلح هستند، بازداشت کرده است.

میدل ایست نیوز: سازمان امنیت ملی عراق اعلام کرد دو مسئول سابق عراقی را از دست ربایندگانشان در بغداد نجات داده و 8 متهم را که وابسته به یک گروه مسلح هستند، بازداشت کرده است.
به گزارش السومریه، ارشد الحاکم، سخنگوی رسمی سازمان امنیت ملی عراق در بیانیهای اعلام کرد: در یک عملیات امنیتی ویژه در بغداد، دو مقام پیشین دولتی از چنگال آدمربایان آزاد و هشت متهم وابسته به یک گروه مسلح غیرقانونی نیز بازداشت شدند.
الحاکم افزود، متهمان برای اجرای عملیات آدمربایی از خودرویی با پلاک جعلی استفاده کرده و افراد ربوده شده را به چندین مکان مختلف انتقال داده بودند.
وی همچنین خاطرنشان کرد که تحقیقات انجام شده به کشف یک انبار سلاح و مهمات در داخل یک عبادتگاه منجر شد. این انبار حاوی سلاحهای سنگین و نیمهسنگین، پرتابگرها، بمبهای دستساز، نارنجکهای دستی و سلاحهای تکتیراندازی بود.
به گفته سخنگوی سازمان امنیت ملی عراق، در این عملیات همچنین 225 کیلوگرم مواد منفجره کشف و ضبط شد.


