خبر اولسیاسی

نشست شورای وزرای خارجه سازمان همکاری در بغداد آغاز شد

سخنگوی رسمی پنجاه‌ و دومین نشست شورای وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی از آغاز به کار این نشست پس از ورود تمامی هیئت‌های شرکت‌ کننده به بغداد، خبر داد.

مىیدل ایست نیوز: حسنین کامل سخنگوی رسمی پنجاه‌ و دومین نشست شورای وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی از آغاز به کار این نشست پس از ورود تمامی هیئت‌های شرکت‌ کننده به بغداد، خبر داد.

بر اساس بیانیه وزارت خارجه عراق، وی روز گذشته از تکمیل آمادگی‌ها و تمهیدات لازم برای میزبانی بغداد از این نشست که قرار است روزهای ۱۷ و ۱۸ اکتبر جاری با شعار «گفت‌وگو و همبستگی؛ دو رکن اساسی برای تقویت صلح و توسعه پایدار» برگزار شود، خبر داده بود.

کامل همچنین اشاره کرد که هیئت‌های شرکت‌ کننده از روز پنجشنبه ورود به بغداد را آغاز کردند تا برای حضور در این نشست آماده شوند. این نشست فرصتی مهم برای رایزنی و هماهنگی مواضع کشورهای عضو درباره مسائل و چالش‌های پیش روی جهان اسلام و بررسی راه‌های تقویت همکاری، همبستگی و اقدامات مشترک کشورهای اسلامی به شمار می‌رود.

میزبانی بغداد از این نشست، با توجه به چالش‌های کنونی منطقه‌ای و بین‌المللی، که ضرورت تقویت گفت‌وگو، تفاهم و هماهنگی تلاش‌ها را بیش از پیش برجسته می‌کنند، اهمیت دارد.

منبع
وزارت خارجه عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 + 7 =

دکمه بازگشت به بالا