اجتماعیاقتصادی

عراق چندین تُن گوشت غیرقابل استفاده را معدوم کرد

سخنگوی رسمی وزارت بهداشت عراق گفت، تیم‌های نظارت بهداشتی در بغداد و سایر استان‌ها، در چارچوب طرحی جامع برای بازرسی از مواد غذایی، گوشت‌های منجمد و مراکز کشتار غیرمجاز، نظارت بر بازارهای محلی را تشدید کرده‌اند.

میدل ایست نیوز: وزارت بهداشت عراق در چارچوب نظارت بر بازارها و مراکز کشتار غیرمجاز، چندین تُن گوشت منجمد غیرقابل‌مصرف برای انسان را در بغداد و سایر استان‌های این کشور ضبط و معدوم کرد.

به گزارش السومریه، سیف البدر سخنگوی رسمی وزارت بهداشت عراق گفت، تیم‌های نظارت بهداشتی در بغداد و سایر استان‌ها، در چارچوب طرحی جامع برای بازرسی از مواد غذایی، گوشت‌های منجمد و مراکز کشتار غیرمجاز، نظارت بر بازارهای محلی را تشدید کرده‌اند.

وی اشاره کرد که این بازرسی‌ها با همکاری سازمان امنیت ملی عراق به کشف و معدوم‌سازی چندین تُن گوشت منجمد غیرقابل‌مصرف برای انسان منجر شد.

البدر همچنین بر ادامه اقدامات میدانی برای نظارت بر بازارها و اطمینان از رعایت استانداردهای بهداشتی از سوی صاحبان کسب‌وکارها تأکید کرد.

وی افزود که با متخلفان طبق قانون برخورد خواهد شد تا از عرضه و توزیع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف که سلامت عمومی را به خطر می‌اندازند، جلوگیری شود.

سخنگوی وزارت بهداشت عراق در پایان از شهروندان خواست پیش از خرید مواد غذایی، از کیفیت و سلامت آنها اطمینان حاصل کنند و هرگونه تخلف بهداشتی را از طریق مجاری رسمی این وزارتخانه گزارش دهند.

منبع
السومریه

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × سه =

دکمه بازگشت به بالا