خبر اولسیاسی

پوتین خطاب به ویتکاف: روسیه آماده است به عنوان میانجی در حل‌وفصل جنگ علیه ایران عمل کند

رئیس جمهور روسیه در دیدار استیو ویتکاف گفت که امکانات دیپلماسی به هیچ وجه تمام نشده و دستیابی به توافق با تهران، هم ممکن و هم ضروری است و روسیه آماده است به عنوان میانجی در حل‌وفصل جنگ علیه ایران عمل کند.

میدل ایست نیوز: یوری اوشاکوف، دستیار کرملین عصر چهارشنبه ضمن اشاره به اینکه دیدار ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه و استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ریاست‌جمهوری امریکا در کاخ کنستانتین در سن پترزبورگ سه ساعت به‌ طول انجامید، عنوان کرد: دیدارهای پوتین با نمایندگان امریکا تکمیل‌کننده مفیدی برای گفت‌وگوهای منظم بین رهبران دو کشور می‌باشد و همچنین دیدار امروز آنها جامع و ملموس بوده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از اسپوتنیک دستیار کرملین در ادامه تاکید کرد: پوتین و ویتکاف در مورد اوضاع خاورمیانه از جمله درباره ایران تبادل‌نظر کردند و رئیس‌جمهور روسیه گفت که هنوز از فرصت‌های دیپلماسی در مورد ایران استفاده نشده و مذاکره با تهران امکان‌پذیر است.

روسیه آماده میانجی‌گری در حل و فصل جنگ علیه ایران است

دستیار کرملین با تاکید بر اینکه ولادیمیر پوتین و استیو ویتکاف رایزنی‌هایی درباره جنگ آمریکا علیه ایران داشتند، گفت: آنها در مورد وضعیت خاورمیانه و در درجه اول، در مورد ایران، تبادل نظر انجام دادند. ولادیمیر پوتین تاکید کرد که امکانات دیپلماسی به هیچ وجه تمام نشده و دستیابی به توافق با تهران، که شریک راهبردی ماست، هم ممکن و هم ضروری است.

وی افزود: در این دیدار پوتین همچنین اظهار داشت که روسیه آماده است به عنوان میانجی در حل‌وفصل جنگ علیه ایران عمل کند.

منبع
ایسنا

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده + سیزده =

دکمه بازگشت به بالا