سیاسی

عبدالعاطی: امنیت عربستان و کشورهای شورای همکاری بخش جدایی‌ناپذیر از امنیت ملی مصر است

وزیر امور خارجه مصر تأکید کرد: امنیت عربستان سعودی و کشورهای حوزه خلیج بخش جدایی‌ناپذیر از امنیت ملی عربی و امنیت ملی مصر است.

میدل ایست نیوز: «بدر عبدالعاطی»، وزیر امور خارجه مصر، در نشست خبری مشترک با همتای قزاقستانی خود با تأکید بر لزوم حفظ امنیت و ثبات منطقه، اعلام کرد: امنیت عربستان سعودی و کشورهای حوزه خلیج بخش جدایی‌ناپذیر از امنیت ملی مصر و جهان عرب است.

به گزارش الاهرام، «بدر عبدالعاطی»، وزیر امور خارجه مصر، اعلام کرد: امنیت پادشاهی عربستان سعودی و کشورهای حوزه خلیج بخش جدایی‌ناپذیر از امنیت ملی عربی و مصری است و ما بر اهمیت حفظ امنیت و ثبات منطقه تأکید داریم.

وی همچنین بر همبستگی کامل و همه‌جانبه کشور مصر با پادشاهی عربستان سعودی تأکید کرد.

وزیر امور خارجه، همکاری بین‌الملل و امور مصریان مقیم خارج، گفت: قزاقستان دروازه ورود مصر به آسیای مرکزی است و به افزایش حجم مبادلات تجاری میان دو کشور به ۶۰۰ میلیون دلار اشاره کرد.

وی افزود : رایزنی‌های دوجانبه شامل بررسی راه‌های افزایش همکاری‌های گردشگری میان مصر و قزاقستان بوده و تلاش‌ها برای تقویت مناسبات با طرف قزاق در حوزه‌های گوناگون در جریان است.

طرفین همچنین درباره ایجاد مناطق لجستیکی برای انبار کردن غلات در منطقه اقتصادی کانال سوئز گفت‌وگو کردند و پیرامون همکاری و اتصال منطقه‌ای در محدوده آسیای مرکزی به تبادل نظر پرداختند.

منبع
الاهرام

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + 15 =

دکمه بازگشت به بالا