ورزشی

آغاز مسابقات آزاد گلف عراق در اربیل

پنجاه‌ویکمین دوره مسابفات آزاد گلف عراق در مرکز اقلیم کردستان آغاز شد و تا یکم نوامبر ادامه خواهد داشت.

میدل ایست نیوز: پنجاه‌ویکمین دوره مسابقات آزاد گلف عراق در شهر اربیل، مرکز اقلیم کردستان، در زمین‌های گلف «اربیل هیلز» آغاز شد و تا اول نوامبر آینده ادامه خواهد داشت.

به گزارش شفق نیوز، حامد حنون، رئیس فدراسیون گلف عراق، در بیانیه‌ای که از سوی کمیته ملی المپیک عراق منتشر شد، اعلام کرد که بیش از ۳۶ بازیکن زن و مرد از رده‌های سنی و ورزشی مختلف در این مسابقات شرکت کرده‌اند.

وی پیش‌بینی کرد که رقابت‌های این دوره از سطح فنی بالایی برخوردار باشد و شاهد دیدارهای جذابی باشد که روحیه چالش‌پذیری و رقابت ورزشی را به نمایش می‌گذارند.

حنون افزود که برگزاری این مسابقات در چارچوب تلاش‌های فدراسیون برای انتخاب بهترین بازیکنان زن و مرد به‌منظور حضور در تیم‌های ملی گلف عراق و همچنین شناسایی استعدادهای جوان و توسعه توانمندی‌های آنان صورت می‌گیرد؛ اقدامی که به تقویت جایگاه این رشته ورزشی در سطح داخلی و بین‌المللی کمک خواهد کرد.

وی همچنین اشاره کرد که برگزاری مسابقات در زمین‌های گلف اربیل هیلز، محیطی ورزشی و مناسب برای شرکت‌کنندگان فراهم می‌کند و نشان‌دهنده عزم فدراسیون برای ارتقای سطح این رشته و گسترش شمار علاقه‌مندان و فعالان آن است؛ اقدامی که به آینده گلف در عراق کمک خواهد کرد.

منبع
شفق نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + پانزده =

دکمه بازگشت به بالا