اقتصادیسرخط خبرها

وزیر منابع آبی عراق: ایران مسیر سه رودخانه مشترک را تغییر داده است

وزیر منابع آبی عراق از تغییر مسیر سه رودخانه مشترک توسط ایران و به صفر رسیدن منابع آبی سد دربندخان خبر داد.

میدل ایست نیوز: وزیر منابع آبی عراق از تغییر مسیر سه رودخانه مشترک توسط ایران و به صفر رسیدن منابع آبی سد دربندخان خبر داد.

«مهدی رشید الحمدانی»، وزیر منابع آبی عراق، در مصاحبه با شبکه تلویزیونی رسمی عراق گفت که در حال حاضر مشکل کمبود منابع آبی در عراق وجود ندارد.

او گفت که بخش کشاورزی عراق هم اکنون در مرحله برداشت محصول است و نیازی به آب ندارد و افزود که تا دو ماه دیگر سطح آب دجله و فرات به بالاترین حد می رسد.

وی از اجرای برنامه دقیقی برای مدیریت منابع آبی کشور خبر داد و گفت که تشکیل مرکز پژوهشی مشترک درباره مدیریت منابع آبی که با همکاری ترکیه راه اندازی شده اقدامی بسیار مهم است.

او گفت که ورودی آب به سد دربندخان در استان سلیمانیه به صفر رسیده و حجم آب در دریاچه حمرین نیز برای چهارمین سال پیاپی کاهش یافته است.

الحمدانی همچنین تأکید کرد که عراق در حال بررسی گزارش ها درباره حفر کانال توسط ایران برای منحرف کردن مسیر رودخانه های مشترک است و افزود که ایران تاکنون مسیر سه رودخانه مشترک را تغییر داده است.

او گفت که به زودی برای مذاکره با مقامات ایرانی درباره آب های مشترک به ایران سفر خواهد کرد.

وزیر منابع آبی عراق گفت که با سوریه درباره آب های مشترک هماهنگی و تفاهم کامل وجود دارد.

وی از ترکیه نیز خواست که در هر حالی حقوق آبی عراق را رعایت کند.

منبع
خبرگزاری رسمی عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا