خبر اولسرخط خبرهاسیاسی

سردار قاآنی: 3هزار موشک شلیک شده به اسرائیل ساخت خود فلسطینیان بوده است

فرمانده نیروی قدس سپاه ایران گفت که عمده 3 هزار موشک شلیک شده فلسطینیان توسط خودشان تولید شده است.

میدل ایست نیوز: فرمانده نیروی قدس سپاه ایران گفت که عمده 3 هزار موشک شلیک شده فلسطینیان توسط خودشان تولید شده است و افزود که فلسطین باید به فکر اداره کل فلسطین باشند و به همین دلیل به تاسیسات زیربنایی سرزمین اشغالی حمله نکردند.

به گزارش خبرگزاری فارس، سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه امروز (شنبه 29 مه) در مراسم بزرگداشت چهلمین روز درگذشت سردار محمد حجازی جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه اظهار داشت: مردم مظلوم فلسطین در شرایط تحریم و محاصره توانستند در سه روز اول جنگ غزه تقریبا دو برابر جنگ 22 روزه موشک به سرزمین‌های اشغالی شلیک کنند که این موضوع بخشی از اقتدار جبهه مقاومت است.

وی گفت که نیروهای مقاومت فلسطینی به گونه‌ای مقتدرانه عمل کردند که رژیم صهیونیستی ملتمسانه از کشورهای همراهش خواست که به بچه‌های فلسطینی بگویند جنگ را متوقف کنند اما فلسطینی‌ها شروط خود را اعلام کرده و تا به رژیم صهیونیستی این شروط تحمیل نشد دست از چنگ برنداشتند.

قاآنی تصریح کرد: سنگین‌ترین گلوله‌های فلسطینیان آخرین گلوله‌هایی بود که آنها به سرزمین‌های اشغالی شلیک کردند.

او گفت:‌ امروز سراسر عالم به برکت شهدای عالی مقام و شهدای مانند شهید حجازی اقداماتی صورت گرفته که هر روز جبهه مقاومت عمق بیشتری پیدا کرده و نشان دادیم که مقاومت در هر صحنه‌ای جواب می‌دهد.

وی تصریح کرد: من به عنوان کسی که در کنار جبهه مقاومت هستم می‌گویم که گذشت زمانی که رژیم صهیونیستی می‌خواست با سلاح و تیر و تفنگ بچه‌های فلسطینی را از پا درآورد چرا که فلسطینی‌ها عمده این امکانات گسترده‌ای را آنها استفاده کرده‌اند در سرزمین‌های خود تولید می‌کند.

وی گفت: 3 هزار موشکی که فلسطینیان به سرزمین‌های اشغالی شلیک کردند تولید شده در این جغرافیا است.

وی افزود: پیام مقاومت فلسطین و مقاومت بین‌المللی از هم اکنون به بعد آن است که باید فلسطینیان برنامه‌ریزی‌های لازم برای اداره کل سرزمین فلسطین اعم از سرزمین 1948، سرزمین 1967 و سرزمین غزه داشته باشند و از هم اکنون باید به سمت اداره سرزمین برای همه فلسطینیان بود.

قاآنی گفت: رژیم صهیونیستی بلا تردید باید برای زمانی که کنترل سرزمین‌های اشغالی را به فلسطینیان واگذار کند و اداره‌اش از اختیار آن خارج شود فکر کند.

فرمانده نیروی قدس سپاه ایران خاطرنشان کرد: توصیه می‌کنم که صهیونیست‌ها قبل از آنکه خانه‌هایشان که در اروپا و آمریکا فروختند و به سرزمین‌های اشغالی آمدند به آنجا بازگشته و قبل از آنکه این خانه‌ها گران شود آنجا را بازسازی کند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − هشت =

دکمه بازگشت به بالا