سرخط خبرهاسیاسی

نخست وزیری فلسطین پس از کویت وارد عمان شد

نخست وزیری فلسطین در ادامه سفرهای خود به کشورهای عضو شورای همکاری وارد عمان شد.

میدل ایست نیوز: «محمد اشتیه»، نخست وزیری فلسطین طی سفری رسمی و برای تقویت همکاری بین دو کشور و کسب حمایت کشورهای عضو شورای همکاری از ملت فلسطین، پس از کویت وارد عمان شد.

به گزارش خبرگزاری رسمی فلسطین، اشتیه به همراه «ریاض المالکی»، وزیر امور خارجه فلسطین، وارد عمان شد.

این خبرگزاری اشاره کرد که وزیر خارجه عمان، استاندار مسقط، وزیر اقتصاد عمان، قائم مقام وزارت خارجه در امور دیپلماتیک، رئیس اداره تشریفات در وزارت خارجه و سفیر فلسطین در عمان از هیئت فلسطینی استقبال کردند.

قرار است نخست وزیر فلسطین با «اسعد بن طارق آل سعید»، نماینده ویژه سلطان عمان و معاون نخست وزیری عمان در امور روابط و همکاری بین المللی، و شماری از وزرا و مقامات دیگر عمان دیدار و گفت وگو کند.

پیش از این نیز نخست وزیر فلسطین در راس یک هیئت بلندپایه روز دوشنبه و در آغاز سفرهای خود به کشورهای عضو شورای همکاری، وارد کویت شده بود.

وی در کویت با امیر این کشور دیدار کرد و  امیر کویت نیز طی این دیدار بر موضع ثابت و حامیانه کویت نسبت به قضیه عادلانه فلسطین و ایستادگی در کنار ملت برادر فلسطین در تلاش برای تحقق آرمان آنها مبنی بر برپایی دولت مستقل فلسطین به پایتختی قدس شرقی تاکید کرد.

منبع
الخلیج آنلاین

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − دو =

دکمه بازگشت به بالا