خبر اولسرخط خبرهاسیاسی

نماینده مرجعیت در کربلا: نبرد علیه فساد خطرناک‌تر از نبرد علیه تروریسم است

نماینده مرجعیت عالیقدر تشیع در هفتمین سالروز صدور فتوای جهاد کفایی تاکید کرد نبرد علیه فساد به دلیل خطراتی که برای کشور و آینده نسل‌ها دارد، خطرناک‌تر از نبرد علیه تروریسم است.

میدل ایست نیوز: سید احمد الصافی، متولی عتبه مقدسه عباسی و نماینده مرجعیت عالیقدر تشیع در شهر مقدس کربلا از سیاسیون عراق خواست تا از رخدادهای مربوط به سقوط شهر موصل به دست تروریست‌های داعشی درس بگیرند.

الصافی در سخنانی به مناسبت کنفرانس هفتمین سالگرد صدور فتوای جهاد کفایی که امروز با شعار «مستندسازی رسانه‌ای؛ شاهدی زنده» برگزار شد، تاکید کرد: نبرد علیه فساد به دلیل خطراتی که برای کشور و آینده نسل‌ها دارد، خطرناک‌تر از نبرد علیه تروریسم است.

وی افزود: من درخصوص برخی رویدادهای مهم با کمال صراحت سخن خواهم گفت و یا این سوال شروع خواهم کرد: اگر فتوای مرجعیت نبود، چه اتفاقی می افتاد؟ یا به عبارتی دیگر اگر این فتوا نبود چه اتفاقاتی ممکن بود روی دهد؟

آیت الله الصافی تاکید کرد: این فتوا،  امری بزرگ و عظیم بود و باید واکنش‌ها بدان متناسب با عظمت این فتوا باشد، من در این خصوص به بیان سه نکته خواهم پرداخت:

نخست: این فتوای مبارک، پدیده‌ای مهم است که باید مورد بررسی قرار گیرد و ما در عتبه مقدسه عباسی به این نتیجه رسیدیم که در مستندسازی دستاورها، مشکلاتی وجود دارد و ما به عنوان مردم عراق دستاوردهای خود را مستندسازی نمی کنیم و بسیاری از این رخدادها بدون اینکه ثبت و ضبط شود، تاریخ سپرده می‌شود لذا تصمیم به ثبت و مستندسازی این رویداد مهم گرفتیم، دایره المعارف جهاد کفایی از 62 بخش تشکیل شده و امیدواریم که 10 جزء دیگر بدان افزوده شود.

نکته دوم: این فتوای شجاعانه که کشور، مردم و مقدسات را حفظ کرد، مانع از تسلط اندیشه انحرافی داعش بر عراق شد، فتوای جهاد کفایی معادله را به هم ریخت و مانع از تاثیرگذاری داعش بر مساحت‌های جغرافیایی گسترده و کشورهای دیگر شد.

نکته سوم: چرا عراق در این دام افتاد؟ مشکل کجا بود که تروریست‌ها توانستند شهرهای بزرگ را اشغال کنند؟ مشکل در کجاست؟ چه ضمانتی وجود دارد که دیگر تکرار نشود؟ این سوالات نیاز به جرات در پاسخگویی و واقع‌نگری دارد. آیا مشکل در نظام سیاسی است؟ یا مشکل در ارتش است یا اینکه فساد دامنگیر در کشور علت بروز این مشکل بود؟ یا اینکه مشکل در به قدرت رسیدن افرادی غیر شایسته و غیر متخصص در کشور بود؟ آنچه اتفاق افتاد امری خطرناک بود که در هیچ کشوری روی نداده است.

نماینده مرجعیت دینی در کربلا ادامه داد: سوال نخست را دوباره تکرار می‌کنم، اگر فتوای جهاد کفایی نبود، چه اتفاقی می افتاد؟ باید بستری استوار و قوی ایجاد کنیم که اجازه تکرار این اتفاق را ندهد باید همانند دژی استوار باشیم که قابل رخنه و نفوذ باشد، این مسئولیت مردم نیست بلکه مسئولیت نهادهای رسمی است که با مطالعه و بررسی مشکل مذکور به حل واقعی و جدی آن اقدام کنند.

وی در پایان گفت: فساد امری خطرناک است، همانطور که مرجعیت عالیقدر در خطبه پیروزی بیان کردند نبردی جدید آغاز خواهیم کرد که خطرناک تر از نبرد گذشته است، اگر فساد بخشی از دولت را درگیر کرد، خیلی زود همه نهادها درگیر آن می شوتد لذا باید اقداماتی واقعی اتخاذ کرد.

از طريق
الفرات

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 1 =

دکمه بازگشت به بالا