خبر اولسرخط خبرهاسیاسی

الکاظمی در دبیرخانه ناتو خواستار ایجاد سازوکار زمانی و فنی خروج نیروهای امریکایی از عراق شد

نخست‌‌وزیر عراق، در نشست نمایندگان دائم کشورهای عضو پیمان ناتو در بروکسل بر ضرورت تعیین سازوکار زمانی و فنی خروج نیروهای رزمی ائتلاف بین‌المللی از عراق تأکید کرد.

میدل ایست نیوز: مصطفی الکاظمی، نخست‌‌وزیر عراق، در نشستی با نمایندگان دائم کشورهای عضو پیمان ناتو در بروکسل بر ضرورت تعیین سازوکار زمانی و فنی خروج نیروهای رزمی ائتلاف بین‌المللی از عراق تأکید کرد.

براساس بیانیه رسمی دفتر نخست‌وزیر عراق که امروز منتشر شد، الکاظمی شب گذشته با حضور در ساختمان دبیرخانه ناتو در بروکسل از همکاری ناتو و اعضای آن برای بازسازی و تقویت دستگاه‌های نظامی و امنیتی عراق و جنگ با تروریسم قدردانی کرد.

او گفت فداکاری‌های بزرگ نیروهای امنیتی عراق از ارتش و پلیس فدرال و نیروهای مبارزه با تروریسم و الحشد الشعبی و پیشمرگه و نیروهای عشایر فراموش‌نشدنی است و باعث شد که عراق ضربه‌ای کاری بر پیکر تروریسم بزند.

نخست‌وزیر عراق گفت که پیشرفت‌های به دست آمده در عرصه امنیتی، بغداد را بدان وامی‌دارد که در چارچوب گفت‌وگوهای راهبردی که از 2020 با نیروهای ائتلاف بین‌المللی آغاز کرده ایجاد سازوکار زمانی و فنی خروج نیروهای رزمی ائتلاف از عراق و ادامه همکاری‌ها در همه عرصه‌ها به‌خصوص تسلیحاتی و آموزشی و مبادله اطلاعات را بررسی کند.

او همچنین با اشاره به برنامه دولتش برای اجرای اصلاحات اقتصادی تأکید کرد که عراق در پی تشویق جامعه جهانی به افزایش سرمایه‌گذاری در عراق و تحقق توسعه پایدار است.

الکاظمی همچنین تأکید کرد که دولتش با برنامه‌های دقیق امنیتی و نظامی برای تضمین امنیت انتخابات تلاش می‌کند.

نخست‌وزیر عراق در سفر خود به بروکسل که سه‌شنبه شب آغاز شد با رئیس اتحادیه اروپا و رئیس پارلمان اروپا و نیز نخست‌وزیر بلژیک و دبیر کل ناتو و نمایندگان دائم کشورهای عضو ناتو جداگانه دیدار کرد.

الکاظمی ساعاتی پیش بروکسل را به مقصد رم ترک کرد. او قرار است در ایتالیا با پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان دیدار کند.

منبع
دفتر نخست وزیر عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا