سرخط خبرهاسیاسی

قطر شهرک سازی جدید اسرائیل در کرانه باختری را محکوم کرد

وزارت خارجه قطر در بیانیه ای طرح های جدید اسرائیل برای شهرک سازی را نقض آشکار قوانین و مصوبات بین المللی دانست و آن را به شدت محکوم کرد.

میدل ایست نیوز: قطر قصد اسرائیل برای شهرک سازی های جدید در کرانه باختری را به شدت محکوم کرد و آن را تهدیدی خطرناک برای تلاش ها در جهت اجرای طرح دو کشوری دانست.

وزارت خارجه قطر در بیانیه ای اعلام کرد: قطر طرح های جدید شهرک سازی را نقض آشکار قوانین بین المللی و قطعنامه های بین المللی به ویژه مصوبه 2334 شورای امنیت و تعرض آشکار به حقوق ملت برادر فلسطین می داند.

قطر تاکید کرد طرح های شهرک سازی، تهدید خطرناکی برای تلاش های بین المللی درجهت اجرای طرح دو کشوری محسوب می شود و مانع از سرگیری فرآیند صلح براساس مصوبات بین المللی و طرح صلح عربی خواهد بود.

وزارت خارجه قطر از جامعه بین المللی خواست به مسئولیت های خود و اتخاذ اقدامات لازم برای اجرای مصوبات شورای امنیت و الزام اسرائیل به توقف سیاست های شهرک سازی خود در اراضی اشغالی فلسطین عمل کنند.

قطر مجددا بر موضع ثابت و حامیانه خود از حقوق مشروع ملت برادر فلسطین و در راس آن حق برپایی کشور مستقل در مرزهای 1967 به پایتختی قدس شرقی تاکید کرد.

پیش از این اتحادیه اروپا نیز از اسرائيل خواست تا به شهرک‌سازی در مناطق اشغالی پایان دهد و مناقصه برای ساخت بیش از هزار شهرک جدید در اراضی اشغالی را متوقف کند.

اسرائیل اخیرا اعلام کرد قصد دارد مناقصه ای برای ساخت حدود هزار و 300 واحد مسکونی در کرانه باختری و ساخت 83 واحد دیگر در قدس شرقی برگزار کند.

منبع
الخلیج آنلاین

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − 8 =

دکمه بازگشت به بالا