لشکر رزمی العباس از پایان تمرد برخی اعضای خود خبر داد
فرمانده لشکر رزمی العباس از پایان تمرد برخی از اعضای این لشکر خبر داد و از بازگشت متمردان استقبال کرد.

میدل ایست نیوز: لشکر رزمی العباس یکی از لشکرهای حشد عتبات از پایان تمرد برخی اعضای خود خبر داد.
به گزارش السومریة نیوز، میثم الزیدی، فرمانده لشکر رزمی العباس ضمن استقبال از کسانی که پس از تمرد مجددا به این لشکر بازگشتند، توضیح داد که این لشکر ارتباط معنوی دارد و رویکردش شرعی و تعامل آن با رزمندگانش، پدرانه است.
وی تاکید کرد که رابطه رزمندگان با لشکر رزمی العباس، معنوی و عقیدتی است و بر رابطه اداری و مالی غلبه دارد.
الزیدی گفت که آغوش لشکر رزمی العباس به روی همه رزمندگانی که فریب دشمنان این لشکر را خوردند، گشوده است.
فرمانده لشکر رزمی العباس از پایان تمرد در این لشکر و ناکام ماندن آن خبرداد و از بازگشت متمردان استقبال کرد و گفت هیچ ترتیب اثری در حق هر رزمنده ای که با متمردان همراهی کردند، داده نخواهد شد.
وی بیان کرد که همه رزمندگان را نصیحت کرده اند که این لشکر را ترک نکنند و به فتنه گران و داعیان تمرد گوش ندهند.
الزیدی اظهار داشت که هیچ یک از رزمندگان این لشکر مسئول مستقیم این تمرد نخواهند بود بلکه برخی شخصیت های مرتبط با طرف های شناخته شده هستند که طراح و مجری و فریب دهنده مجاهدان بودند و خسارت های سنگینی به خانواده های رزمندگان وارد کرده اند.
حشد عتبات از دو لشکر رزمی العباس و امام علی (ع) و دو تیپ علی الاکبر و انصار المرجعية تشکیل شده است.