سیاسی

رایزنی وزرای امور خارجه کویت و ترکیه درباره تحولات منطقه ای و بین المللی

دو طرف در حاشیه نشست ائتلاف بین المللی در مراکش دیدار و درباره آخرین تحولات منطقه ای و بین المللی گفت وگو کردند.

میدل ایست نیوز: احمد ناصر المحمد الصباح، وزیر امور خارجه کویت و مولود چاوش اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه دیدار و درباره روابط دوجانبه و آخرین تحولات منطقه ای و بین المللی رایزنی کردند.

به گزارش خبرگزاری رسمی کویت، در این دیدار که در حاشیه نشست ائتلاف بین المللی در مراکش انجام شد، دو طرف  به بررسی روابط دوجانبه مستحکم و راه های توسعه همه جانبه آن و همچنین آخرین تحولات منطقه ای و بین المللی پرداختند.

چاوش اوغلو در توئیتی پس از این دیدار گفت: مسائل درج شده در دستور کار با همتای کویتی خود را بررسی کردیم و در جهت توسعه روابطمان از طریق سازوکارهای جدید همکاری که ایجاد خواهیم کرد، عمل می کنیم.

ترکیه و کویت روابط سیاسی و دیپلماتیک خوبی دارند و در زمینه های مختلفی از جمله اقتصادی و تجاری همکاری می کنند.

منبع
الخلیج آنلاین

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − شش =

دکمه بازگشت به بالا