سیاسی
هوشیار زیباری: دولت عراق در پی تحریم سپاه پاسداران ایران، باید با دقت عمل رفتار کند
«هوشیار زیباری»، از رهبران حزب دمکرات اقلیم کردستان از دولت عراق خواست که در پی اقدام امریکا در افزودن سپاه پاسداران ایران در فهرست سازمانهای تروریستی، با دقت عمل بیشتری رفتار کند.

میدل ایست نیوز: «هوشیار زیباری»، از رهبران حزب دمکرات کردستان عراق و وزیر امور خارجه پیشین این کشور از دولت عراق خواست که در پی اقدام امریکا در افزودن سپاه پاسداران ایران در فهرست سازمانهای تروریستی، با دقت عمل بیشتری رفتار کند.
به گزارش پایگاه خبری شفق نیوز، زیباری در پیامی توییتری نوشت: «اقدام دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا در اعلام سپاه پاسداران ایران به عنوان گروه تروریستی، نقطه عطفی در روابط واشنگتن-تهران برای آینده نامشخص محسوب می شود.»
وی افزود: «عراق باید با اهتمام و توجه بیشتری در این اوضاع نامعلوم حرکت کند و سیاست مستقل و مبتنی بر منافع ملی را دنبال کند.»