خبر اولسیاسی

پارلمان عربی از تصمیم الحلبوسی برای تعلیق پارلمان عراق حمایت کرد

پارلمان عربی از تصمیم رئیس پارلمان عراق مبنی بر تعلیق برگزاری جلسات مجلس این کشور تا اطلاع ثانوی برای آرام کردن اوضاع متشنج عراق استقبال کرد.

میدل ایست نیوز: پارلمان عربی از تصمیم محمد الحلبوسی، رئیس پارلمان عراق مبنی بر تعلیق برگزاری جلسات مجلس این کشور تا اطلاع ثانوی برای آرام کردن اوضاع متشنج عراق استقبال کرد.

پارلمان عربی همچنین از دعوت الحلبوسی از رهبران و جریان‌های سیاسی عراق برای برگزاری نشست ملی در اسرع وقت با هدف حفاظت از امنیت و ثبات عراق، قدردانی کرد.

پارلمان عربی از رفتار حرفه‌ای‌ نیروهای امنیتی عراق و خویشتنداری آنان در برخورد با معترضان و حفاظت از نهادهای حاکمیتی و اموال عمومی و خصوصی نیز قدردانی کرد.

پارلمان عربی همچنین نیروهای سیاسی عراق را به نشستن بر سر میز گفت‌وگوی ملی فراخواند و بر حمایت خود از هر اقدامی که امنیت و ثبات عراق را به عنوان جزئی جدایی ناپذیر از امنیت کشورهای عربی تامین کند، تاکید کرد.

محمد الحلبوسی، رئیس پارلمان عراق روز گذشته شنبه در پی آشوب در منطقه خضراء و یورش طرفداران جریان صدر به پارلمان عراق، اعلام کرد که فعالیت پارلمان تا اطلاع ثانوی به حالت تعلیق در می آید.

منبع
الشروق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × دو =

دکمه بازگشت به بالا