سیاسی

جوی هود: سپاه پاسداران ایران از حزب الله، جنبش نجبا و حوثی‌ها حمایت مالی می کند/ تهران برای نقض تحریم‌ها به عراق فشار می آورد

کاردار سفارت ایالات متحده امریکا در عراق اعلام کرد که دولت متبوعش در تلاش است تا اختلافات با ایران را به روش مسالمت‌آمیز حل و فصل کند.

میدل ایست نیوز:«جوی هود»،کاردار سفارت ایالات متحده امریکا در عراق اعلام کرد که دولت متبوعش در تلاش است تا اختلافات با ایران را به روش مسالمت‌آمیز حل و فصل کند.

وی همچنین با بیان اینکه ترامپ در سخنان خود مبنی بر نقش منفی ایران در منطقه حق داشت، اعلام کرد:«سپاه پاسداران ایران سالانه اقدام به حمایت مالی یک میلیارد دلاری از حزب الله لبنان، جنبش نجبای عراق و حوثی‌های یمن می کند.»

هود در گفت‌وگو با شبکه ماهواره‌ای دجله عراق تصریح کرد: «گروه‌های مسلح عراقی دست به باجگیری از شهروندان می زنند و مانع از بازگشت اهالی جرف الصخر به منطقه‌شان می شوند.»

وی افزود: «شمار نیروهای امریکایی در عراق بین 5هزار تا 6هزار تن است و حضور نظامی ما در چارچوب تقویت دولت و توانمندی آن برای اعمال قدرت بر سرتاسر عراق است.»

کاردار سفارت امریکا اظهار داشت: «به عراق مهلت کوتاه‌مدتی برای معافیت از تحریم‌ها علیه ایران اعطا کردیم تا در زمینه تولید انرژی روی پای خود بایستد.»

جوی هود ، این دیپلمات امریکایی در پایان با مطرح کردن این ادعا که ایران بر عراق برای نقض تحریم‌های امریکا اعمال فشار می کند، اظهارداشت: «عادل عبدالمهدی، نخست وزیر عراق از باقی ماندن نیروهای امریکایی برای ارائه کمک به این کشور، حمایت می کند و همچنین بغداد از سفر اخیر دونالد ترامپ به عراق اطلاع داشت.»

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − ده =

دکمه بازگشت به بالا