سیاسی

وزیر دفاع اسرائیل: روابطمان با مصر دچار بحران شده است

وزیر دفاع اسرائیل تأکید کرد که روابط مصر و اسرائیل در پی حمله اخیر اسرائیل به نوار غزه، دچار بحران شده است.

میدل ایست نیوز: وزیر دفاع اسرائیل تأکید کرد که روابط مصر و اسرائیل در پی حمله اخیر اسرائیل به نوار غزه، دچار بحران شده است.

به گزارش «القدس العربی»، «بنی گانتس»، وزیر دفاع اسرائیل، در اظهاراتی تأکید کرد که اسرائیل به مصر تعهدی درباره آزادسازی دو اسیر فلسطینی، «بسام السعدی» و «خلیل عواوده»، نداده است.

وی گفت که این موضوع موجب بحران در روابط مصر با اسرائیل شده و افزود که مصر از بزرگ‌ترین دوستان اسرائیل و نقشی محوری در منطقه دارد.

گانتس ابراز امیدواری کرد که این اختلاف به زودی حل و فصل شود.

وزیر دفاع اسرائیل در بخش دیگری از سخنانش تأکید کرد که راه حل دو کشوری موجب پایان یافتن نزاع میان اسرائیل و فلسطین نمی‌شود.

وی درباره اختلافات مرزی با لبنان، تهدید کرد که اگر حمله‌ای به سمت اسرائیل شود شاهد دور تازه‌ای از تنش و جنگ خواهیم بود.

اسرائیل و گروه‌های مسلح فلسطینی اوایل ماه جاری میلادی پس از 3 روز درگیری با وساطت مصر به توافقی برای آتش بس رسیدند.

به موجب متن این آتش بس، قرار است مصر برای آزادی «خلیل عواوده»، از سران جنبش جهاد اسلامی که در زندان اسرائیل است، و درمان وی تلاش کند. همچنین مصر متعهد است که برای آزادی بسام سعدی در کوتاه‌ترین زمان ممکن اقدام کند.

مقامات اسرائیل از همان زمان اعلام کردند که تعهدی درباره آزادی این دو اسیر فلسطینی نداده اند.

منبع
القدس العربی

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × پنج =

دکمه بازگشت به بالا