سیاسی

برهم صالح: پرونده آب بخش جدایی ناپذیر امنیت ملی عراق است

رئیس جمهور عراق گفت که پرونده آب، در اولویت نخست کشور قرار دارد و بخش جدایی ناپذیر امنیت ملی عراق است.

میدل ایست نیوز: برهم صالح، رئیس جمهور عراق امروز در کاخ السلام بغداد، میزبان مهدی رشید الحمدانی، وزیر منابع آبی عراق بود.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، دو طرف در این دیدار درباره امنیت آب و چالش های که عراق در این زمینه با آن مواجه است، رایزنی کردند.

صالح گفت که پرونده آب، در اولویت نخست کشور قرار دارد و بخش جدایی ناپذیر امنیت ملی عراق است.

وی افزود که تغییرات اقلیمی شدیدی، کشور، منطقه و جهان را فرا گرفته است.

رئیس جمهور عراق ضمن اشاره به لزوم تداوم طرح های استراتژیک در این خصوص و آغاز طرح بهبود وضعیت آبی عراق، تاکید کرد که مقابله با تغییرات اقلیمی باید اولویت ملی باشد.

صالح همچنین به اهمیت ساماندهی روابط در زمینه آب از طریق گفت وگو با کشورهای همسایه براساس اصول حسن همجواری و رعایت منافع همه بدون آسیب به عراق اشاره کرد.

رئیس جمهور عراق ضمن تحسین تلاش های دولت و وزارت منابع آبی برای حل مساله کم آبی، بیان کرد که تامین آب و حفاظت از دو رود دجله و فرات و مقابله با خطراتی که کشور در زمینه آب با آن مواجه است، مسئولیتی همگانی است که همه نهادهای حکومتی و نهادهای اجتماعی در آن مشارکت دارند و تنها به وزارت منابع آبی خلاصه نمی شود.

از سویی دیگر وزیر منابع آبی عراق از اهتمام و پیگیری مداوم رئیس جمهور از پرونده آب تقدیر کرد و گزارشی از روند فعالیت وزارت منابع آبی و طرح های تصویب شده برای مقابله با چالش های آبی کشور ارائه کرد.

منبع
خبرگزاری رسمی عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده + هفت =

دکمه بازگشت به بالا