سیاسی

باقری: مثلث شوم عبری – عربی – غربی فتنه‌ای شوم برای ایران طراحی کرده است

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران ضمن تسلیت حادثه تروریستی شاهچراغ شیراز آرامش و حفظ جان و مال مردم ایران را خط قرمز نیروهای مسلح دانست.

میدل ایست نیوز: رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران ضمن تسلیت حادثه تروریستی شاهچراغ شیراز، آرامش و حفظ جان و مال مردم ایران را خط قرمز نیروهای مسلح دانست.

به گزارش خبرگزاری رسمی ایران (ایرنا)، سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران با صدرو پیامی، ضمن تسلیت شهادت جمعی از هم‌وطنان در جنایت تروریستی در حرم شاه‌چراغ (ع) شیراز، نوشت: «بار دیگر در فضای غبارآلود فتنه‌ای که توسط مثلث شوم عبری – عربی – غربی طراحی و فرماندهی میشود، جمعی از بهترین بندگان خدا در حرم مطهر حضرت احمدبن موسی علیه السلام، در هنگامه ی نماز، آماج گلوله های دشمنان کوردل و قسم‌خورده دین و آیین و استقلال ایران عزیز قرار گرفته و شهید و مجروح شدند».

وی ضمن تسلیت این حادثه تروریستی تأکید کرد که «طراحان و عاملان داخلی و خارجی این جنایت ددمنشانه به زودی در کمین نیروهای انتظامی امنیتی و اطلاعاتی جمهوری اسلامی قرار خواهند گرفت و به سزای اعمال ننگین شان خواهند رسید».

باقری «اغتشاشگران و فریب خوردگان» را در «گناه این جنایت بزرگ شریک» دانست و افزود که «امنیت، آرامش و حفظ جان و مال مردم شریف ایران خط قرمز نیروهای مسلح صبور، مقتدر و جان بر کف ایران اسلامی» است.

منبع
ایرنا

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + سه =

دکمه بازگشت به بالا