سیاسی

داعش مسئولیت حمله در مصر را بر عهده گرفت

گروه تروریستی داعش مسئولیت حمله به یک پاسگاه پلیس در شهر اسماعیلیه مصر را پذیرفت.

میدل ایست نیوز: گروه تروریستی داعش مسئولیت حمله به یک پاسگاه پلیس در شهر اسماعیلیه مصر را پذیرفت.

به گزارش «فرانس پرس»، گروه تروریستی داعش اعلام کرد: «یک گروه امنیتی از سربازان خلافت با مسلسل به پاسگاه پلیس مرتد مصر در منطقه السلام شهر اسماعیلیه در شرق مصر حمله کرد که در آن 3 عنصر پلیس کشته و دست کم 12 تن زخمی شدند».

منابع امنیتی مصر این حمله را نخستین حمله تروریستی در بیرون شبه جزیره سینا از حدود 3 سال پیش دانسته‌اند.

بامداد روز شنبه (31 دسامبر) منابع امنیتی خبر دادند که دو خودرو به این پاسگاه امنیتی که در ورودی یک شهرک مسکونی قرار داشته نزدیک شده و دو فرد مسلح از خودرو پیاده شده و به سمت نیروهای امنیتی آتش گشوده‌اند که طی این حمله 3 نیروی پلیس جان باخته و 4 تن زخمی شدند.

بر اساس این گزارش، نیروهای پلیس نیز به سمت مهاجمان تیراندازی کردند که طی آن یکی از مهاجمان کشته و دیگری زخمی شده هرچند توانسته فرار کند.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 5 =

دکمه بازگشت به بالا