سیاسی

جلسه کمیته عادی سازی روابط بین آنکارا و دمشق طی روزهای آتی برگزار می‌شود

وزیر خارجه ترکیه گفت که جلسه کمیته آماده سازی نقشه راه عادی سازی روابط بین ترکیه و سوریه طی روزهای آتی برگزار خواهد شد.

میدل ایست نیوز: مولود چاوش اوغلو، وزیر خارجه ترکیه گفت که جلسه کمیته آماده سازی نقشه راه عادی سازی روابط بین ترکیه و سوریه طی روزهای آتی برگزار خواهد شد.

به گزارش روسیا الیوم، وی گفت که در پایان نشست چهارجانبه در مسکو، تصمیم به ایجاد کمیته ای برای آماده سازی این نقشه راه کردیم، از سوی ترکیه بوراک اکشابار، معاون وزیر خارجه و همچنین نمایندگانی از وزارت دفاع و کشور و سرویس اطلاعاتی ترکیه حضور دارند، این کمیته چهارجانبه خواهد بود و طی روزهای آتی جلسه تشکیل خواهد داد و کار خود را آغاز خواهد کرد.

وزیر خارجه ترکیه گفت که شمار شهروندان سوری که تاکنون به کشور خود بازگشتند، به بیش از 550 هزار نفر رسیده است.

وی افزود که تلاش می شود گروه های جدیدی از آنها با روند سریع تری به سوریه بازگردند، هدف بازگرداندن پناهندگانی است که از مناطق تحت کنترل حکومت سوریه به ترکیه رسیده اند، برای این کار مذاکرات لازم را انجام خواهیم داد.

مسکو ده ماه مه میزبان مذاکراتی میان وزرای خارجه ترکیه، سوریه، روسیه و ایران پیرامون قضیه سوریه و عادی سازی روابط بین آنکارا و دمشق بود.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − ده =

دکمه بازگشت به بالا