سیاسی

پیام رئیس امارات در سالروز جنایات داعش در سنجار

رئیس امارات با انتشار پیامی به مناسبت سالروز جنایت داعش در حق شهروندان عراقی در سنجار، بر ضرورت تلاش برای تثبیت اصول رواداری و مبارزه با افراط‌گرایی تأکید کرد.

میدل ایست نیوز: رئیس امارات با انتشار پیامی به مناسبت سالروز جنایت داعش در حق شهروندان عراقی در سنجار، بر ضرورت تلاش برای تثبیت اصول رواداری و مبارزه با افراط‌گرایی تأکید کرد.

«محمد بن زاید» رئیس امارات با انتشار مطلبی در شبکه اجتماعی X به مناسبت نهمین سالروز جنایت داعش در حق شهروندان ایزدی و غیر آنان در سنجار عراق آن را مناسبتی دردناک خواند که یادآور اهمیت تلاش برای تثبیت حقوق رواداری و هم‌زیستی است.

وی افزود که لازم است همه جهان برای تثبیت این حقوق و مخالفت با افراط‌گرایی و تعرض به انسان‌ها به علت اختلاف در دین و مذهب و نژاد تلاش کنند.

سوم اوت به عنوان سالروز جنایت تروریست‌های داعش گرامی داشته می‌شود و به این مناسبت مراسم گوناگونی با حضور سران سیاسی عراق در بغداد و اربیل برگزار شد.

برخی کشورهای جهان از جمله آلمان و انگلستان فجایع داعش در حق ایزدی ها در سنجار را مصداق نسل کشی دانسته اند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + 8 =

دکمه بازگشت به بالا