
میدل ایست نیوز:سامانه سوئیفت که برای اکثر بانکهای ایرانی تحریم شده بود، هم اکنون برای انتقال 6 میلیارد دلار ارزهای بلوکه شده این کشور در کره جنوبی باز شد.
به گزارش «ایرنا» ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران شب گذشته در گفت و گو با شبکه خبری امریکایی انبیسی نیوز اعلام کرد که دولت تصمیم خواهد گرفت که چگونه 6 میلیارد دلار از وجوه مسدود شده را که قرار است در توافق تبادل زندانی با امریکا آزاد شود، هزینه کند و این پول «هرجا که ایران نیاز داشته باشد» هزینه خواهد شد.
همچنین روز گذشته احسان خاندوزی، سخنگوی اقتصادی دولت اعلام کرد: فرایند آزادسازی اموال بلوکه شده در حال اجراست و امیدوارم اوایل مهر ماه بانک مرکزی و وزارت امور خارجه جزئیات دقیق از اجرای توافقات آزادسازی اموال بلوکه شده کشور اعلام کنند.
بدین ترتیب مبادلات بانکی مربوط به این 6 میلیارد دلار کاملا از طریق سیستمهای بانکی بینالمللی انجام خواهد شد و ایران امکان خرید کالا و پرداخت وجه آن از طریق روال متعارف بانکی را خواهد داشت.