اقتصادیسیاسی

توقف تولید گاز در میدان گازی «تمار» اسرائیل

وزارت انرژی اسرائیل از توقف موقت تولید گاز در میدان گازی «تمار» در نزدیکی ساحل جنوبی خبر داد.

میدل ایست نیوز: وزارت انرژی اسرائیل از توقف موقت تولید گاز در میدان گازی «تمار» در نزدیکی ساحل جنوبی خبر داد.

به گزارش «الشرق الاوسط»، شرکت امریکایی «شورون» که پیمانکار این میدان گازی است اعلام کرد که از وزارت انرژی اسرائیل دستور گرفته که عملیات تولید گاز را متوقف کند.

میدان گازی تمار از منابع اصلی تأمین سوخت نیروگاه‌های برق و صنایع در اسرائیل است و بخشی از تولید این میدان به اردن و مصر صادر می‌شود.

وزارت انرژی اسرائیل نیز اعلام کرد که در پی تنش در مرزهای جنوبی دستگاه دفاعی اسرائیل دستور توقف موقت تولید در میدان گازی تمار را داده است و افزود که جایگزین‌هایی را برای تأمین نیازهای سوخت کشور در نظر گرفته است.

این وزارتخانه در بیانیه دیگری نیز تأکید کرد که نخست‌وزیر به وزیر انرژی اختیارات لازم را داده که ظرف دو هفته آینده در صورت لزوم در بخش انرژی اعلام وضعیت فوق‌العاده کند.

میدان گازی تمار در 25 کیلومتری شهر ساحلی اشدود در ساحل جنوبی اسرائیل در دریای مدیترانه است و از شمال نوار غزه قابل مشاهده است و در تیررس نیروهای حماس قرار دارد.

تولید گاز این میدان گازی در سال 2022 با 18 درصد افزایش به 10.25 میلیارد مترمکعب رسیده بود.

همزمان شرکت شورون اعلام کرد که تولید گاز در میدان گازی لویاتان، بزرگ‌ترین میدان گازی اسرائیل، بدون هیچ اختلالی ادامه دارد.

با آغاز چهارمین روز از عملیات «طوفان الأقصی»، ارتش اسرائیل اعلام کرد که کنترل کامل منطقه «غلاف غزه» را به دست گرفته است.

ارتش اسرائیل صبح امروز (سه‌شنبه 10 اکتبر) در بیانیه‌ای اعلام کرد که منطقه غلاف غزه شاهد حضور فلسطینیان نیست و هیچ نشانه‌ای از وجود تونل‌های زیرزمینی از این منطقه به داخل غزه وجود ندارد.

ارتش اسرائیل تأکید کرد که در 24 ساعت گذشته کنترل کامل مرز خود با غزه را به دست گرفته است.

همزمان سخنگوی ارتش اسرائیل تأکید کرد که شب گذشته 200 منطقه در غزه و خان یونس را هدف قرار داده است.

از سوی دیگر ارتش اسرائیل لیست تازه‌ای از سربازان و افسران کشته شده خود در عملیات طوفان الأقصی منتشر کرد که شامل 38 سرباز و افسر می‌شود و بدین ترتیب تعداد نظامیان اسرائیلی کشته شده در این عملیات به 124 تن افزایش یافت.

همچنین مجموع تعداد کشته شدگان اسرائیلی در این عملیات بر اساس آمار رسمی اعلام شده به 900 رسیده است.

در جانب فلسطینی، وزارت بهداشت در نوار غزه از شهادت 687 تن از جمله 140 کودک و 105 زن خبر داد.

منبع
الشرق الاوسط

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × سه =

دکمه بازگشت به بالا