سیاسی

وزیر کشور عراق:
طرح امنیتی انتخابات زیر نظر مستقیم السودانی اجرا می‌شود

وزیر کشور عراق از آمادگی طرحی امنیتی برای حفاظت از صندوق های رای و انتقال زمینی یا هوایی به مخازن خبر داد.

میدل ایست نیوز: عبدالامیر الشمری، وزیر کشور عراق روز دوشنبه گفت که محمد شیاع السودانی، فرمانده کل نیروهای مسلح عراق فرآیند رای گیری در انتخابات شوراهای استانی را از ستاد عملیات مشترک این کشور پیگیری می کند.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع) الشمری افزود: طرحی امنیتی برای حفاظت از صندوق های رای و انتقال زمینی یا هوایی به مخازن آماده شده و نیروهای امنیتی به طور گسترده در بخش ها مستقر شده اند.

الشمری تاکید کرد: تا این لحظه هیچ وقفه ای در دستگاه های رای گیری مشاهده نشده و مراکز انتخاباتی در امنیت کامل هستند.

مراکز رأی‌گیری در سراسر عراق (به غیر از اقلیم کردستان عراق) از صبح امروز درهای خود را به روی رأی‌دهندگان گشودند.

روز شنبه گذشته، رأی‌گیری ویژه نیروهای امنیتی و نظامی عراق برگزار شد که بر اساس آمارهای اولیه کمیساریای عالی مستقل انتخابات نسبت مشارکت در آن 67 درصد بود.

صبح امروز برخی چهره‌های شاخص سیاسی عراق از جمله عادل عبدالمهدی، سیدعمار الحکیم، محمد الحلبوسی و نوری المالکی پای صندوق‌های رأی رفتند.

پیش از آن رئیس ستاد ارتش عراق بر آمادگی کامل نیروهای نظامی کشور برای حفظ امنیت انتخابات تأکید کرد.

در عراق که بیش از 43 میلیون نفر جمعیت دارد، شوراهای استانی، اختیارات مهمی دارند و مسئولیت رصد بودجه بخش های بهداشت، حمل و نقل و آموزش بر عهده آنها است.

منبع
واع

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 3 =

دکمه بازگشت به بالا