سیاسی
ترکیه از کشته شدن 13 عضو «پ ک ک» در شمال سوریه و عراق خبر داد
وزارت دفاع ترکیه اعلام کرد ۱۳ فرد مسلح وابسته به حزب کارگران کردستان عراق را در مناطق شمالی سوریه و عراق از پای درآورده است.

میدل ایست نیوز: وزارت دفاع ترکیه از کشته شدن 13 فرد مسلح وابسته به سازمان حزب کارگران کردستان (پ ک ک) در شمال سوریه و عراق خبر داد.
به گزارش خبرگزاری رسمی قطر، وزارت دفاع ترکیه با انتشار بیانیهای اعلام کرد: 10 فرد مسلح را در منطقه موسوم به «سپر فرات» در شمال سوریه و 3 فرد مسلح دیگر را نیز در منطقه عملیاتی «المخلب- القفل» در شمال عراق به هلاکت رسانده است.
وزارت دفاع ترکیه دو روز پیش اعلام کرد شمار افراد مسلحی که از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون هدف حملات ارتش ترکیه قرار گرفته و از پای در آمدهاند، به 2457 نفر رسیده است.
گفتنی است ترکیه تاکید کرده است در حال انجام عملیات علیه سازمان پ.ک.ک است چرا که عناصر این سازمان، نیروها و شهروندان ترکیهای را هدف حملات خود قرار میدهند.



