سیاسی

حملات پهپادی انصار الله یمن به عسقلان و یافا در اراضی اشغالی

سخنگوی جنبش انصار الله یمن از حمله پهپادی به سرزمین‌های اشغالی فلسطین خبر داد.

میدل ایست نیوز:  سخنگوی انصار الله یمن اعلام کرد: نیروهای یمنی امروز دوشنبه 23 دسامبر 2024، دو هدف نظامی رژیم صهیونیستی را در مناطق یافا و عسقلان در سرزمین‌های اشغالی فلسطین با استفاده از دو پهپاد از نوع “یافا” هدف قرار دادند.

به گزارش الوفد، یحیی سریع، سخنگوی انصار الله یمن اعلام کرد: این حملات در راستای حمایت از مظلومیت مردم فلسطین و رزمندگان آن‌ها و در پاسخ به جنایات اسرائیل علیه مردم غزه انجام شده است.

وی افزود: این عملیات بخشی از مرحله پنجم در میدان‌های پشتیبانی در چارچوب نبرد فتح موعود و جهاد مقدس است و واکنشی به تجاوز اسرائیل به یمن محسوب می‌شود.

یحیی سریع افزود: نیروی هوایی انصار الله دو عملیات نظامی انجام داده است که نخستین حمله در منطقه عسقلان با استفاده از پهپاد از نوع “یافا” و دیگری هم به یک هدف نظامی در منطقه یافا انجام گرفت که هر دو با موفقیت به هدف اصابت کردند.

سخنگوی انصار الله تأکید کرد: نیروهای یمنی به عملیات خود علیه اسرائیل ادامه خواهند داد تا از مقاومت فلسطینیان در غزه حمایت کنند و در پاسخ به درخواست‌های مردم یمن و کشورهای عربی و اسلامی، این عملیات‌ تا زمانی که تجاوز اسرائیل به غزه متوقف و محاصره آن برداشته نشود، ادامه خواهد یافت.

منبع
الوفد

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 3 =

دکمه بازگشت به بالا