سیاسی

حمله انصار الله یمن به یک نیروگاه برق در جنوب حیفا

سخنگوی نظامی انصار الله یمن از انجام عملیات نظامی برای هدف قرار دادن نیروگاه برق «اوروت رابین»، در جنوب حیفا خبر داد.

میدل ایست نیوز: «یحیی سریع»، سخنگوی نظامی انصار الله یمن از انجام عملیات نظامی برای هدف قرار دادن نیروگاه برق «اوروت رابین»، در جنوب حیفا خبر داد.

به گزارش المسیره، وی گفت که این عملیات با یک موشک بالستیک هایپرسونیک از نوع فلسطین 2 انجام شد و با موفقیت به هدف اصابت کرد.

سریع افزود که انصار الله به انجام وظایف دینی، اخلاقی و انسانی خود در قبال ملت مظلوم فلسطین ادامه می‌دهد.

سخنگوی نظامی انصار الله یمن گفت که عملیات نظامی انصار الله برای پشتیبانی غزه با یاری خداوند و همزمان با توسعه پی در پی توانایی‌های نظامی انصار الله ادامه خواهد داشت.

وی تصریح کرد که انصار الله در راستای توسعه توانایی‌های نظامی خود برای پاسخ به نیازهای مرحله و اجبار رژیم صهیونیستی به توقف حملات و رفع محاصره غزه تلاش خواهد کرد.

منبع
المسیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا