دسته‌بندی نشده

قتل مرموز یکی از رهبران کرد شمال سوریه و پیچیده‌تر شدن معادلات این منطقه

همزمان با ادامه درگیری‌ها در شمال سوریه، یکی از رهبران کرد در شرق این کشور در وضعیتی مبهم به قتل رسید.

میدل ایست نیوز: دیده‌بان حقوق بشر سوریه صبح امروز دوشنبه از کشف جسد «اسماعیل فتاح»، رهبر شورای ملی کردی در منطقه القحطانیه نزدیک شهر قامشلی در شمال استان الحسکه در شمال شرق سوریه خبر داد.

به گزارش العربی الجدید، جسد اسماعیل فتاح رهبری شورای ملی کردی در حالی کشف شده که آثار شکنجه روی آن مشهود است اما هنوز مشخص نیست که چه کسی مسئول ربودن یا قتل او بوده و این قتل با چه انگیزه‌هایی صورت گرفته است.

اسماعیل فتاح از اعضای هیئت محلی در مناطق «جل آغا» و «آلیان» است که قتل او در زمانی بسیار حساس اتفاق می‌افتد چرا که در این منطقه مذاکراتی برای وحدت صفوف کردها با حمایت رهبری اقلیم کردستان عراق با حمایت‌ها و تلاش‌ امریکایی‌ها در جریان بود.

جسد اسماعیل فتاح در پنج کیلومتری شرق القحطانیه پیدا شد در حالی که منابع نزدیک به خانواده او تصریح کردند با اشیاء تیز کشته شده است.

شورای ملی کردی هنوز در این خصوص بیانیه‌ای صادر نکرده است و هنوز جزئیات دقیقی در مورد شرایط ربودن و قتل او وجود ندارد.

این در حالی است که درگیری‌ها میان کردهای سوریه و نیروهای ارتش ملی این کشور که مورد حمایت ترکیه قرار دارند در اطراف سد تشرین ادامه دارد و ظرف 24 ساعت گذشته 12 نفر کشته شده‌اند.

منبع
العربی الجدید

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × دو =

دکمه بازگشت به بالا