
میدل ایست نیوز: نواف سلام نخست وزیر جدید لبنان پس از اعلام اسامی کابینه این کشور بر ضرورت عقب نشینی رژیم صهیونیستی از خاک لبنان و اجرای کامل قطعنامه 1701 شورای امنیت و انجام اصلاحات به عنوان تنها راه نجات واقعی کشور تاکید کرد.
به گزارش الجزیره مباشر، نواف سلام پس از آنکه فهرست 24 وزیر کابینه جدید توسط یک از مقامات دفتر ریاست جمهوری لبنان قرائت شد و رسما پایان دولت پیشبرد امور نجیب میقاتی را اعلام کرد، طی سخنانی تاکید کرد: اصلاحات تنها راه نجات واقعی است و مأموریت دولت، تحقق امنیت و ثبات در کشور خواهد بود.
نواف سلام در سخنرانی خود از کاخ بعبدا پس از اعلام تشکیل دولت گفت: امیدوارم این دولت، دولت اصلاحات و نجات باشد و تأکید میکنم اصلاحات تنها راه نجات و تأمین امنیت و ثبات در لبنان از طریق تکمیل اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ است.
وی افزود: این دولت تلاش خواهد کرد تا اعتماد میان شهروندان و دولت را بازگرداند و پیوند گسسته بین دولت و آرمانهای جوانان را احیا کند. همچنین باید اجرای توافق طائف را تکمیل کند، اصلاحات مالی و اقتصادی را پیش ببرد و یک نظام قضایی مستقل ایجاد کند.
نواف سلام خواستار همکاری همه جانبه نمایندگان مجلس لبنان و دولت برای اجرای کامل توافقنامه طائف شد و تاکید کرد: تنوع میان اعضای کابینه دولت هرگز مانعی در برابر کارها و فعالیت های آن نخواهد بود و دولت لبنان عرصهای برای درگیریهای محدود و جناحی نخواهد بود.