سیاسی

ائتلاف النصر: رهبران فراکسیون‌ها برای برکناری یا استعفای «عادل عبدالمهدی» به توافق نرسیده اند

ائتلاف النصر عراق تاکید کرد رهبران فراکسیون‌ها تاکنون بر سر برکناری یا استعفای نخست وزیر به توافق نرسیده اند.

میدل ایست نیوز: ائتلاف النصر عراق تاکید کرد رهبران فراکسیون‌ها تاکنون بر سر برکناری یا استعفای نخست وزیر به توافق نرسیده اند.

«فالح الزیادی»، نماینده پارلمان عراق و عضو ائتلاف النصر در گفت‌وگویی مطبوعاتی تصریح کرد: «سه روز گذشته نتیجه‌ای در بر نداشته و رهبران فراکسیون‌های سیاسی بر راهکاری درباره برکناری یا استعفای نخست وزیر به توافق نرسیدند.»

وی افزود: «چندین نشست‌ میان رهبران سیاسی در بغداد برگزار شد اما نبود طرفی مسئول یعنی ملت عراق و عدم اطلاع از دیدگاه و موضعش در قبال هر توافقی، حصول این امر را دشوار می سازد.»

از سوی دیگر، «علی البیاتی»، کارشناس امور سیاسی عراقی تصریح کرد: «این مطلب درست نیست که بگوییم هیچ راهکاری ملت را خشنود نمی کند، این سخنان در راستای تلاش برای توجیه گام‌های خصمانه از سوی دولت علیه تظاهرات کنندگان است.»

وی در پایان اظهار داشت: «اساس و محتوای اصلی راهکارهای مطرح شده تاکنون به تظاهرات کنندگان نرسیده است چرا که این راهکارها واقعی و حقیقی نبوده است و روسای سه‌گانه نمی خواهند مناصب خود را رها کنند.»

از طريق
السومریة نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 5 =

دکمه بازگشت به بالا