سیاسی

مسدود شدن گذرگاه‌های غیرقانونی بین لبنان و سوریه

ارتش لبنان از مسدود کردن چند گذرگا‌ه غیرقانونی بین لبنان و سوریه در مناطق شرقی لبنان خبر داد.

میدل ایست نیوز: ارتش لبنان روز یکشنبه از مسدود کرد چند گذرگا‌ه غیرقانونی بین لبنان و سوریه در مناطق شرقی لبنان خبر داد.

به گزارش روسیا الیوم، ارتش لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد یگان‌های ارتش چند گذرگاه غیرقانونی را در مناطق «حوش السید علی» و محور «القصیر– الهرمل» و «القاع» و محور «الدوره- القاع» مسدود کردند.

ارتش لبنان همچنین از حمله نیروهای اطلاعاتی به منزل یک فرد تحت تعقیب در منطقه النبی عثمان- البقاع در شرق لبنان خبر داد. این فرد که به تیراندازی و سرقت مسلحانه و قاچاق مواد مخدر متهم است، بازداشت شد و تحت بازجویی قرار گرفت. در عملیات بازداشت این شخص مقداری سلاح و مهمات و مواد مخدر کشف شد.

مرزهای لبنان و سوریه اخیرا صحنه درگیری بین افراد مسلح در دو سوی مرز بود که بر اثر آن عده‌ای کشته و زخمی شدند. روز نهم فوریه ارتش لبنان کنترل همه گذرگاه های مرزی بین لبنان و سوریه را به دست گرفت و نیروهای ارتش در طول مرز مستقر شدند. روز دهم فوریه نیز منابع نظامی لبنانی از تفاهم با سوریه برای مقابله با حوادث امنیتی خبر دادند که در مرز لبنان و سوریه روی می‌دهد.

بیشتر بخوانید:

درگیری افراد مسلح سوری با ارتش لبنان

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × چهار =

دکمه بازگشت به بالا