خبر اولسیاسی

«قسد» حضور نیروهای وفادار به اسد را در شمال و شرق سوریه تکذیب کرد

فرمانده ائتلاف «نیروهای سوریه دموکراتیک» حضور نیروهای وابسته به نظام سابق سوریه در مناطق تحت کنترل این ائتلاف در شمال و شرق سوریه را تکذیب کرد.

میدل ایست نیوز: فرمانده ائتلاف «نیروهای سوریه دموکراتیک» حضور نیروهای وابسته به نظام سابق سوریه در مناطق تحت کنترل این ائتلاف در شمال و شرق سوریه را تکذیب کرد.

به گزارش الجزیره، «مظلوم عبدی» گفت حل بحران سوریه جز با گفت‌وگو بین سوری‌ها امکان پذیر نیست.

وی افزود، با دمشق بر سر کنار گذاشتن راه حل نظامی در تعامل با همه مسائل باقی‌مانده توافق کرده است.

فرمانده قسد افزود، هیئتی از ساکنان منطقه به منظور گفت‌وگو با دمشق بر سر آیندۀ منطقه و کشور سوریه تشکیل خواهد شد.

شایان ذکر است نیروهای قسد همچنان کنترل مناطق وسیعی را در شمال شرق سوریه و بخشی از استان دیرالزور در شرق این کشور در اختیار دارند. این مناطق زیر نظر تشکیلات خودگردان که کردها تشکیل داده‌اند اداره می‌شود.

حکومت جدید سوریه از ائتلاف نیروهای سوریه دموکراتیک خواسته است در وزارت دفاع و ارتش جدید سوریه ادغام شود و با هرگونه خودگردانی در مناطق کردنشین مخالف است.

بیشتر بخوانید:

فرمانده «قسد»: بیانیه اوجالان ارتباطی با سوریه ندارد

منبع
الجزیره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا