اقتصادی

شرکت نخست وزیر کویت در مراسم پنجاهمین سالگرد همکاری این کشور و مرسدس بنز

نخست‌وزیر کویت، در آستانه سفر به آلمان برای شرکت در مراسم پنجاهمین سالگرد همکاری کویت و شرکت مرسدس بنز، بر اهمیت روابط راهبردی و اقتصادی کشورش با آلمان تاکید کرد.

میدل ایست نیوز: نخست‌وزیر کویت، آلمان را یکی از مهم‌ترین شرکای تجاری و اقتصادی کشورش توصیف و بر تمایل به تقویت همکاری‌های استراتژیک و تنوع‌بخشی به فرصت‌های سرمایه‌گذاری بین دو کشور تاکید کرد.

به گزارش الجریده، شیخ احمد عبدالله الاحمد الصباح، نخست وزیر کویت که قرار است به نمایندگی از امیر این کشور در راس هیئتی عالی رتبه در مراسم پنجاهمین سالگرد همکاری کویت و مرسدس بنز در آلمان شرکت کند، گفت: جمهوری فدرال آلمان، یکی از کشورهای دوست و از مهم‌ترین شرکای تجاری و اقتصادی کشور کویت است و ما به شدت تمایل داریم مشارکت راهبردی و تنوع بخشیدن به فرصت‌های سرمایه‌گذاری میان دو کشور را به گونه‌ای که در خدمت منافع ملت‌های آن‌ها باشد، تقویت کنیم.

شیخ احمد عبدالله الاحمد الصباح، از اینکه به نمایندگی از شیخ مشعل الاحمد الجابر الصباح، امیر این کشور، در مراسم پنجاهمین سالگرد همکاری کویت و گروه مرسدس بنز در آلمان شرکت می‌کند، ابراز افتخار کرد.

وی با ستایش از روابط دوستانه تاریخی میان کویت و آلمان، بر تداوم همکاری‌های سازنده و دیدگاه‌های مشترک برای تقویت و توسعه این روابط ممتاز تاکید کرد.

نخست‌وزیر کویت را در این سفر شماری از مقامات کشوری از جمله وزیر نفت، مدیرکل سازمان تشویق سرمایه‌گذاری مستقیم و رئیس بانک مرکزی همراهی خواهند کرد.

منبع
الجریده

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش − سه =

دکمه بازگشت به بالا