اقتصادی

پروژه قطار برقی سریع مصر؛ پلی زمینی میان دریای سرخ و مدیترانه

نخستین قطار سریع «ویلارو» در ماه اوت به مصر می‌رسد تا این کشور با راه‌اندازی پروژه جدید راه آهن، گامی بلند در راستای تحقق رویای اتصال ریلی دریای سرخ و مدیترانه بردارد.

میدل ایست نیوز: پروژه قطار برقی سریع مصر، که اجرای آن در راستای طرح راهبردی گذرگاه لجستیکی «السخنه –اسکندریه» صورت می‌گیرد، نقش محوری در تحقق اتصال زمینی بین دریای سرخ و دریای مدیترانه ایفا خواهد کرد.

به گزارش النهار، «کامل الوزیر»، وزیر حمل و نقل مصر، با اعلام زمان ورود نخستین قطار سریع «ویلارو» در ماه آگوست، بر اهمیت این پروژه در ایجاد یک کانال سوئز جدید بر روی ریل‌ها تاکید کرد.

معاون نخست‌وزیر مصر در امور توسعه صنعتی و وزیر حمل و نقل این کشور، با اعلام زمان رسیدن نخستین قطار برقی سریع «ویلارو» به مصر در چارچوب پروژه قطار برقی سریع تاکید کرد: این پروژه که یکی از مهم‌ترین وسایل حمل و نقل عمومی سبز و پاک و دوستدار محیط زیست است که در چارچوب دستور رئیس جمهور و احداث طرح گذرگاه لجستیکی «السخنه – اسکندریه»، اجرایی می‌شود.

وی  با اشاره به مسیرهای این خطر آهن در جریان بازدید از مسیر پروژه تاکید کرد: نخستین قطار «دزیرو» که در کارخانجات زیمنس آلمان ساخته شده، به مصر رسیده است و ساخت ۱۴ قطار منطقه‌ای «دزیرو» از مجموع ۳۴ قطار و ساخت کامل ۵ قطار سریع «ویلارو» از مجموع ۱۵ قطار، که برای این خط آهن در نظر گرفته شده‌اند، به پایان رسیده است.

کامل الوزیر، با تصریح به ساخت ۱۴ لوکوموتیو باری تاکید کرد: اجرای شبکه قطار برقی سریع، یک دستاورد بزرگ در مصر است که تمام نقاط کشور را به یکدیگر متصل می‌کند.

وزیر حمل و نقل مصر گفت: با اجرای خط اول این شبکه، اتصال زمینی بین دریای سرخ و مدیترانه برقرار می‌شود و این خط در واقع به منزله کانال سوئز جدید بر روی ریل‌ها خواهد بود. این شبکه علاوه بر اینکه شریان‌های توسعه‌ای کشور محسوب می‌شود، به مناطق شهری و صنعتی جدید، مناطق گردشگری و مناطق کشاورزی جدید مانند «دلتا جدید»، «مستقبل مصر»، «غرب المنیا»، توشکی و شرق العوینات نیز خدمت‌رسانی خواهد کرد و در ایجاد محور‌های لجستیکی بین دریای سرخ، دریای مدیترانه، شمال و جنوب کشور نیز سهیم خواهد بود.

منبع
النهار

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده + 20 =

دکمه بازگشت به بالا