بخشی از زائران عراقی با 1050 دستگاه اتوبوس به عربستان اعزام شدند
سازمان حج و عمره عراق اعلام کرد تاکنون حدود 1050 دستگاه اتوبوس حامل زائران عراقی از طریق گذرگاه مرزی عرعر از خاک عراق به عربستان اعزام شدهاند.

میدل ایست نیوز: سازمان حج و عمره عراق اعلام کرد تاکنون حدود 1050 دستگاه اتوبوس حامل زائران عراقی از طریق گذرگاه مرزی عرعر از خاک عراق به عربستان اعزام شدهاند.
به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، در بیانیه امروز جمعه سازمان حج و عمره آمده است: حدود 1050 دستگاه اتوبوس حامل زائران عراقی از طریق گذرگاه عرعر وارد عربستان شدهاند که بیشتر آنها به مدینه منوره و مکه مکرمه رسیدهاند، و آخرین کاروانها نیز فردا شنبه به مدینه منوره خواهند رسید.
این سازمان تاکید کرد، کارکنان سازمان حج و عمره از 9 روز قبل به صورت شبانهروزی برای اجرای موفقیتآمیز برنامه انتقال زمینی زائران و تسهیل ورود کاروانهای حجاج به عربستان سعودی تلاش کردهاند.
سازمان حج و عمره عراق از نقش کمیته امنیتی ویژه انتقال زائران و تمامی کسانی که در تأمین امنیت و تسهیل حرکت زائران در طول مسیر زمینی مشارکت داشتند، قدردانی کرد.