اجتماعیاقتصادیسیاسی

اونروا: غزه به روزی 600 کامیون کمک بشردوستانه نیاز دارد

آژانس امدادرسانی و اشتغال آوارگان فلسطینی اعلام کرد نوار غزه برای جلوگیری از وقوع فاجعه به روزی 500 تا 600 کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه نیاز دارد.

میدل ایست نیوز: آژانس امدادرسانی و اشتغال آوارگان فلسطینی (اونروا) اعلام کرد برای تامین کمترین نیازهای ساکنان غزه به روزی 500 تا 600 کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه نیاز است.

به گزارش العربی الجدید، اونروا در صفحه خود در شبکه‌های اجتماعی نوشت، برای متوقف کردن روند تشدید فاجعه انسانی در غزه راهی جز ارسال کمک‌های فوری و مستمر به غزه نیست.

اونروا تاکید کرد، سازمان ملل متحد از جمله اونروا باید حداقل روزی 500 تا 600 کامیون حامل کمک‌ها به نوار غزه بفرستد.

این آژانس خاطرنشان کرد، ساکنان غزه نمی‌توانند بیش از این منتظر بمانند.

در همین ارتباط دیده بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه اعلام کرد اسرائیل از ابتدای امسال 35 دستور کوچ اجباری ساکنان غزه را در چارچوب سیاست هدفمند گرسنگی دادن و کوچاندن فلسطینی‌ها صادر کرده است.

این موسسه افزود، چنین اقدامی در راستای اجرای شروط بنیامین نتانیاهو است که توقف تجاوز به غزه را به اجرای طرح ترامپ مشروط کرده که شامل کوچاندن فلسطینی‌ها از این منطقه می‌شود.

بیشتر بخوانید:

به تعویق افتادن طرح امریکا برای توزیع غذا در غزه به علت چالش‌های لجستیکی

منبع
العربی الجدید

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه + یازده =

دکمه بازگشت به بالا