سیاسی

دیدار سفیر بریتانیا در بغداد با نخست وزیر عراق

نخست وزیر عراق و سفیر بریتانیا در بغداد دیدار و درباره راه‌های همکاری مشترک و تلاش‌ها برای تقویت شراکت اقتصادی بر اساس توافقنامه‌ها و تفاهمنامه‌های دو جانبه گفت‌وگو کردند.

میدل ایست نیوز: محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق از عرفان صدیق، سفیر بریتانیا در بغداد استقبال کرد.

بر اساس بیانیه دفتر اطلاع رسانی نخست وزیری عراق، دو طرف در این دیدار درباره راه‌های همکاری مشترک و تلاش‌ها برای تقویت شراکت اقتصادی بر اساس توافقنامه‌ها و تفاهمنامه‌های دوجانبه رایزنی کردند.

السودانی به فضای مثبتی که عراق در حوزه‌های توسعه‌ای و زیرساختی، توسعه توانمندی‌های کشور در زمینه ارائه خدمات، امکان همکاری میان بخش‌های دولتی و خصوصی با شرکت‌های بریتانیایی در چارچوب فعالیت‌های مختلف سرمایه گذاری شاهد آن است، اشاره کرد.

از طرفی دیگر این مقام بریتانیایی بر تمایل کشورش به تحکیم همکاری و شراکت با عراق و همکاری مشترک در هر آنچه که موجب گسترش ثبات در منطقه می‌شود، تاکید کرد.

منبع
دفتر اطلاع رسانی نخست وزیری عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × چهار =

دکمه بازگشت به بالا