
میدل ایست نیوز: امیر کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش ایران، با اشاره به تداوم پرتاب و شلیک پهپادهای انهدامی آرش در شبانه روز گذشته به سوی سرزمینهای اشغالی و شهرهای تلآویو و حیفا گفت: صدها فروند انواع پهپادهای برد بلند با قابلیت ویژگیهای نقطهزنی و قدرت تخریب سنگین موفق شدند تسلیحات و مواضع راهبردی رژیم صهیونی را در سرزمین اشغالی از جمله تلآویو و حیفا مورد هدف خود قرار داده و منهدم سازند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، فرمانده نیروی زمینی ارتش ایران تأکید کرد: دشمن بداند موج جدیدی از حملات سهمگین نیروهای مسلح به ویژه نیروی زمینی ارتش با تسلیحات جدید و پیشرفته آغاز شده و ساعات آینده شدت بیشتری خواهد یافت.
پهپادهای انهدامی آرش ایران با برد 2000 کیلومتر از قدرت تخریب بسیار بالایی برخوردار هستند، پهپادهای این نیرو با سر جنگی ضد استحکامات، قابلیت و توانمندی منهدم ساختن تأسیسات راهبردی دشمن را دارد.