خبر اولسیاسی

ترامپ در دوراهی ایران/اصرار بر مهار هسته‌ای، محتاط در ورود به جنگ

در حالی که تنش‌ها میان ایران و اسرائیل وارد نهمین روز خود شده و گمانه‌زنی‌ها درباره مداخله مستقیم امریکا بالا گرفته است، گزارش تازه واشنگتن‌پست از اختلافات در حلقه اطراف دونالد ترامپ حکایت دارد. 

میدل ایست نیوز: در حالی که تنش‌ها میان ایران و اسرائیل وارد نهمین روز خود شده و گمانه‌زنی‌ها درباره مداخله مستقیم امریکا بالا گرفته است، گزارش تازه واشنگتن‌پست از اختلافات در حلقه اطراف دونالد ترامپ و تلاش‌های دیپلماتیک در ژنو حکایت دارد.

به گزارش الجزیره، روزنامه واشنگتن پست به نقل از منابع آگاه فاش کرد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا با مشاوران رسانه‌ای، کمک‌کنندگان مالی، مقامات منتخب و متخصصان سیاسی در تماس مستمر است تا موضع خود را درباره ایران و احتمال ورود امریکا به جنگ روشن کند.

بنابر این گزارش، ترامپ تأکید دارد که متعهد است مانع از دستیابی ایران به تسلیحات هسته‌ای شود، اما هم‌زمان به‌شدت از درگیر شدن در یک جنگ جدید در منطقه غرب آسیا پرهیز دارد.

منابع نزدیک ترامپ اعلام کرده‌اند که در اطراف او، دو جریان فعال شکل گرفته‌اند: گروهی که خواستار اقدام سخت علیه ایران و ورود به یک تقابل نظامی هستند و گروهی دیگر که هشدار می‌دهند جنگ با ایران می‌تواند پیامدهایی جدی برای امریکا به همراه داشته باشد. به گفته این منابع، جناح دوم تاکنون موفق شده‌اند ترامپ را به حمایت از مسیر دیپلماسی و پرهیز از جنگ ترغیب کنند.

در همین حال، یک مقام امریکایی به واشنگتن‌پست گفته است که ترامپ از روند مذاکرات و تلاش‌های دیپلماتیک جاری در ژنو حمایت می‌کند؛ مذاکراتی که به گفته این مقام، می‌تواند ایران را به توافقی فوری نزدیک کند.

این گزارش همچنین به نقل از سخنگوی کاخ سفید تأیید کرده است که «ویتکاف»، نماینده ویژه ترامپ ذر امور خاورمیانه، در نشست ژنو حضور نداشته، اما تماس‌هایش با مقامات ایرانی همچنان برقرار است.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + 18 =

دکمه بازگشت به بالا