
میدل ایست نیوز: یک مقام مصری اعلام کرد: هیئتی از جنبش حماس ممکن است امروز چهارشنبه با میانجیهای مصری و قطری در قاهره دیدار تا درباره پیشنهاد امریکا برای آتشبس در غزه با آنها بحث و تبادل نظر کند.
به گزارش الشروق، این مقام مصری که خواست نامش فاش نشود، در گفتگو با آسوشیتدپرس، از بررسی شروط برقراری آتش بس 60 روزه بین نمایندگان حماس و میانجی های قطری و مصری در قاهره خبر داده است.
حماس پیش از این اشاره کرده بود آماده توافق آتشبس با تلآویو است اما از پذیرش پیشنهاد ساعاتی پیش دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا خودداری کرده و بر موضع ثابت خود مبنی بر اینکه هر توافقی باید به جنگ پایان دهد، اصرار ورزیده است.
این در حالی است که ترامپ پیشتر اعلام کرده بود، اسرائیل شروط لازم را برای یک توافق ۶۰ روزه آتشبس در غزه پذیرفته است و از حماس نیز خواست، این توافق را پیش از وخامت اوضاع بپذیرد.
ترامپ تصریح کرده است، از مهلت شصت روزه به منظور کار بر روی پایان دادن به جنگ استفاده خواهد شد و ممکن است این توافق هفته آینده نهایی شود.
در همین ارتباط، طاهر النونو، از مقامات حماس، تأکید کرد: این جنبش برای دستیابی به توافق آماده و جدی است و برای پذیرش هر ابتکاری است که به وضوح به پایان کامل جنگ منجر شود، آمادگی دارد.
از سوی دیگر، قرار است بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل، دوشنبه با ترامپ در کاخ سفید دیدار و درباره این پیشنهاد بحث و تبادل نظر کنند.



